Cümbüş Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 30.11.2010 | 16:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.11.2018 | 17:35

Öncelikle şerbeti hazırlayın. Bunun için 1 su bardağı toz şeker ve 2 su bardağı suyu kaynatın. Limon suyunu ekleyip şerbeti ocaktan alın. Ilınmaya bırakın. Derin bir kaba 1 su bardağı kuru kayısıyı, kiraz şekerlemesini, yeşil incir reçelini, kuru üzümleri, rendelenmiş portakal kabuğunu ve 2 su bardağı toz şekeri koyup tüm malzemeyi harmanlayın. Üzerlerine çırpılmış yumurtaları, un ve bir tutam kabartma tozunu ekleyip, karıştırın. Boza kıvamına getirin. Bulamacı, yağlanmış fırın kabına bir parmak kalınlığında dökün. 180 derece fırında yarım saat pişirin. Kabardıktan sonra fırından çıkarıp, üzerine şerbeti gezdirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.