Cevizli Kadayıf

Giriş Tarih ve Saati: 10.02.2010 | 17:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.10.2018 | 17:31

Önce şerbeti hazırlayın. Bunun için, su ve toz şekeri kaynatın. Limon suyunu ekleyip, şerbeti soğumaya bırakın. Kadayıfı fırın tepsisine alın. Üzerine erittiğiniz margarini gezdirin. Yavaş yavaş harmanlayıp, margarini kadayıfa yedirin. Kadayıfın yarısını ayırıp, kalanını tepsiye bastırarak yayın. Üzerine ceviz serpiştirin. Kalan kadayıfı da cevizin üzerine yayıp hafifçe bastırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Kadayıf ılıkken, üzerine soğuk şerbeti gezdirin. Kadayıf şerbetini çekince, üzerine antep fıstığı serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.