Ayva Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 19.09.2018 | 13:24 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.09.2018 | 13:25

Ayvaların 3 tanesini soyup ortadan ikiye bölün. Çekirdeklerini çıkarıp daha sonra kullanmak üzere kenara alın. Ayvaların ortasındaki sert çekirdek yataklarını temizleyin ve kararmasın diye su dolu bir kaba koyun. Toz şekeri çukur bir tabağa alıp sudan çıkardığınız ayvaları şekere bulayın. 1 adet elma ve kalan 1 adet ayvayı rendeleyip kalan toz şekerle karıştırın. Ayvaların ortasındaki boş kısma doldurun. Bu şekilde fırın poşetine yerleştirin. Yanına ayva çekirdekleri, karanfil ve çubuk tarçın ekleyin. Fırın poşetinin ağzını bağlayın ve tepsiye yerleştirin. Bıçak yardımıyla üzerilerine delikler açın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 1 saat pişirin. Fırından alıp soğutun ve kaymakla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.