Zeytinyağlı Dutlu Yerelması

Giriş Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 17:23 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 17:23

Yerelmasının kabuklarını temizleyip küçük küp doğrayın ve kararmasını önlemek için limonlu su dolu bir kaba alın. Soğanı küçük küp doğrayıp, tencerede bir iki çevirin ve üzerine zeytinyağı ilave ederek karıştırın. Küp doğranmış havuç ekleyip bir iki çevirin. Suyu süzdürülmüş yerelması, ardından patatesi katıp 2 dakika karıştırın. Su ilave edip, tuzunu ayarlayın ve kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca dut kurusu ekleyip 10-12 dakika tencerenin kapağı kapalı olarak pişirin. Ocaktan almaya 2 dakika kala dut ununu katıp karıştırın ve ocaktan alın. Soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.