Yoğurt Soslu Patlıcanlı Rulolar

Giriş Tarih ve Saati: 25.03.2019 | 10:49 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.03.2019 | 14:51

Patlıcanları alacalı soyun ve yarım cm kalınlığında ince uzun şeritler halinde doğrayın. Acısının çıkması için tuzlu suda 15 dakika bekletin ve kağıt havlu ile kurulayın. Her iki yüzüne de fırça yardımıyla zeytinyağı sürün ve ızgara yapın. Daha sonra dil peynirini ince dilimler halinde kesin. Patlıcan diliminin içine bir parça dil peyniri koyun ve rulo yapıp, kürdanla tutturun. Patlıcan ve dil peyniri bitene kadar işleme devam edin. Üzerlerine yarım kiraz domates yerleştirin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında5 dakika tutup, çıkarın. Yoğurt sos için yoğurt, kıyılmış dereotu ve nane ile pulbiberi derin bir kasede karıştırın. Patlıcan rulolarıyla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.