Tavuklu Lahana Dolması

Giriş Tarih ve Saati: 26.07.2010 | 13:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2010 | 13:07

DERİN bir tencereye ikiye böldüğünüz lahanayı alın. Üzerini geçecek kadar su ile doldurarak 10-15 dakika
haşlayın. İç malzemeyi hazırlamak için, ayrı bir kapta tavuk kıymasını, sıcak suda yıkadığınız pirinci,
küp doğradığınız soğan ve domatesi, kıydığınız dereotu, nane ve maydanozu, kuru naneyi, beyaz tozbiberi,
kimyonu, sıvıyağı ve tuzu harmanlayın. Haşlanan lahanayı yaprak yaprak ayırın. Büyük yaprakları istenilen büyüklükte kesin. Ortalarına iç malzemeden yerleştirerek sarın. Dolmaları tencereye dizin. Üzerine ılık
suyu ilave ederek 25-30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.