Tatlı patates doldurması

Giriş Tarih ve Saati: 14.01.2019 | 16:32 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.01.2019 | 16:22

Tatlı patateslerin kabuklarını fırçaladıktan sonra yıkayıp kurulayın. Tam yumuşamayacak şekilde haşlayıp, enlemesine ikiye keserek 4 parça elde edin. İçlerini hafif çıkarıp, kenara alın. Yumurtaların akını ve sarısını ayarın. Sarıların her birini ayrı kaplara alın. Ayrı bir yerde ezilmiş patates içleri, rendelenmiş beyaz peynir, dil peyniri, yumurta akları, kıyılmış biberler, tuz ve karabiberi iyice karıştırın. Karışımı patateslerin içlerine pay edip, fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında patates yumuşayana dek pişirin. Fırından alıp, üzerlerine yumurta sarılarını yerleştirin. Yeniden fırına verip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 2 dakika daha pişirin. Haşhaş tohumu serpip ılık olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.