Sultani Bezelye Bastı

Giriş Tarih ve Saati: 21.06.2010 | 11:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.06.2013 | 17:00

TEREYAĞINI bir tencereye alın. Üzerine yemeklik doğranmış soğan ve eti ilave edin. Tencerenin kapağı kapalı olarak ve ara sıra karıştırarak 30 dakika pişirin. Daha sonra kenara alıp dinlendirin. Geniş bir tencereye 12 su bardağı su ve karbonatı koyup ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca bezelyeyi ilave edin ve 15 dakika haşlayın. Süzüp tencereden alın. Pişirdiğiniz eti yayvan bir tencerenin tam ortasına koyun. Etrafına bezelyeyi yerleştirin. Tuz ve bir buçuk su bardağı suyu ekleyin. Bezelye yumuşayana kadar pişirin. Tencerenin üzerine servis tabağını kapatın. Ters çevirerek yemeği tabağa aktarın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.