Sucuklu Kırmızılahana

Giriş Tarih ve Saati: 10.02.2010 | 15:27 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.07.2013 | 12:19

Kırmızılahanayı dörde bölüp ortasındaki beyaz kısmı çıkarın. İnce kıyıp geniş bir kaba alın. Bir tencereye su koyup üzerine 5 çorba kaşığı sirke, tozşeker, kimyon, karabiber ve tuz ekleyip kaynatın. Kaynamış suyu lahananın üzerine döküp 30 dakika bekletin. 2 çorba kaşığı zeytinyağını bir tavaya alıp, halka doğranmış soğanları kavurun. Daha sonra aynı tavada halka doğranmış sucuğu arkalı önlü kızartın. Lahanayı süzüp servis tabağına alın. Kalan sirke ve zeytinyağını karıştırıp lahananın üzerine gezdirin. Sucuk dilimlerini ve soğanı üzerine ilave edip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.