Roma Usulü Enginar

Giriş Tarih ve Saati: 11.09.2018 | 16:19 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.09.2018 | 16:24

Enginarların sapları kalacak şekilde kabuklarını ve içini temizleyip, yayvan bir tencereye yerleştirin. Üzerini geçecek kadar su ilave edip limon suyunu sıkın ve kenara alın. Yeşillikleri temizleyip kıyın ve bir kaba alın. Üzerine kıyılmış sarmısak ve zeytinyağının yarısını ilave edip karıştırın. Enginarların suyunu süzüp, yeşillik karışımını enginarların her tarafına sürün ve yeniden yayvan bir tencereye sapları yukarı bakacak şekilde yerleştirin. Üzerine kalan zeytinyağını ve elma suyunu ilave edip, tuz ve karabiberini ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatıp, kısık ateşte yumuşayana dek pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.