Pazılı Türlü

Giriş Tarih ve Saati: 09.08.2010 | 13:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2013 | 11:51

PAZI yapraklarını iyice yıkayıp süzün ve elinizle suyunu sıkıp, incecik kıyın. Bir tavada kendi suyuyla 2-3 dakika kavurun ve bir kenara alın. Taze fasulyeyi verev, kırmızı biberi jülyen, soğanı piyazlık doğrayın ve bir tencereye alın. Ortadan ikiye kesilmiş mantarı da ilave edin. Zeytinyağını katıp sebzeler diri kalacak şekilde orta ateşte soteleyin. Daha sonra su eklemeden kısık ateşte pişirin. Pazıyı ilave edip 5 dakika daha pişirin ve ocağın altını kapatın. Tozşeker, tuz, karabiber, pulbiber ekleyip karıştırın ve soğuması için bir kenara alın. Diğer tarafta kabukları soyulmuş patatesleri halka şeklinde doğrayıp kızgın sıvıyağda kızartın. Kızarmış patateslerin üzerine pişirdiğiniz sebzeleri pay edin. Yoğurt ve ince kıyılmış sarmısağı çırpın. Pazılı türlü ile birlikte soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.