Patlıcanlı Mozerralla Halkası

Giriş Tarih ve Saati: 23.07.2010 | 15:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.07.2010 | 15:14

BOSTAN patlıcanı parmak kalınlığında ve halka şeklinde doğrayın. Çay bardağı ile ortalarını çıkartın. Çıkan parçaları küp doğrayarak kenara alın. Daha sonra patlıcan halkalarını sıvıyağda kızartın. Pırasaları halka doğrayın. Kuzu etini küp doğrayarak haşlayın. Domatesin kabuğunu soyup küp doğrayın. Tavaya önce sarmısağı, daha sonra patlıcan, pırasa ve kuzu etini alarak soteleyin. Domatesi ekleyin. Bir-iki kez karıştırarak
ocaktan alın. Son olarak mozzarella peynirini ilave ederek karıştırın. Halka patlıcanları servis tabağına alın.
Ortalarına karışımı pay edin. Üzerini reyhanla süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.