Patates Maması

Giriş Tarih ve Saati: 14.12.2010 | 17:54 Güncelleme Tarih ve Saati: 21.12.2010 | 10:00

Patateslerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın. Bir tencerenin içine soğuk su ilave ederek patatesleri haşlayın. Haşlanan patatesleri bir kasenin içine alın. Patatesleri soğumadan tereyağı, beyaz peynir ve az su ilave ederek püre haline gelene kadar ezin.
(7 ay ve sonrası)

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.