Mantarlı Frittata Tarifi

Doğal ve taze gıdalarla mevsiminde beslenmeyi tercih edenler için yaz mevsiminin hediyesi sayısız alternatif var. Zeynep Yeşim Tellide titizlikle seçtiği malzemeleri sofrasında birbirinden şık tariflere dönüştürüyor…

Giriş Tarih ve Saati: 29.07.2019 | 09:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 29.07.2019 | 12:20

Yumurta ve kaymağı çırpın. Küp doğranmış kestane mantarı, sucuk, soğan, kırmızı biber, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Döküm tavaya alıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 18-20 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.