Kereviz Sepetinde Zeytinyağlı Bakla

Giriş Tarih ve Saati: 03.04.2019 | 10:10 Güncelleme Tarih ve Saati: 03.04.2019 | 14:52

Kerevizlerin kabuklarını soyun. Bir tencereye su koyun. Üzerine 1 adet limonun suyunu ilave edin ve kerevizleri haşlayıp süzün. Haşlama suyuna un, tozşeker ve 1 adet limonun suyunu ilave edip karıştırın. Daha sonra kullanılmak üzere kenara ayırın. Kerevizlerin içlerini çanak şeklinde oyun. Baklaların yarısını, aralarına piyazlık doğranmış soğan ve kıyılmış sarımsak yerleştirerek tencereye dizin. Kalan baklaları üzerine yerleştirin. Kenara ayırdığınız suyu tencereye ekleyin. Ağır ateşte, tencerenin kapağı kapalı olarak 45 dakika pişirin. Kerevizleri pişen baklaların üzerine ters çevirip yerleştirin. 20 dakika daha pişirip, üzerine zeytinyağı gezdirin. Soğuyunca servis tabağına ters çevirip, kıyılmış dereotu ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.