Karnabahar Lokması

Giriş Tarih ve Saati: 05.07.2010 | 17:33 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.06.2013 | 11:59

KARNABAHARI çiçeklerine ayırıp, tuzlu suda 20 dakika haşlayın. Soğuk suya atıp birkaç dakika bekletin ve süzün. Daha sonra fazla suyunu sıkıp, yağlanmış bir fırın tepsisine yerleştirin. Yarım bardak süt ve unu iyice çırpın. 10 dakika dinlendirin. Kalan sütü ocağa alıp kaynatın. Unlu sütü bir çırpma teli ile karıştırarak ocaktaki sütün üzerine ekleyin. 3 dakika karıştırarak pişirin ve ocaktan alın. 5 dakika beklettikten sonra yumurta sarılarını karışıma ilave edip çırpın. En son kaşar peyniri ve tuzu ilave edin. Hazırladığınız sosu tepsideki karnabaharların üzerine paylaştırın. önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kıazana kadar pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.