Kaparili Kabak Bayıldı

Kaparili kabak bayıldı nasıl yapılır. Kabak bayıldının malzemeleri nelerdir? İşte tüm detaylarıyla kaparili kabak bayıldı tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 12.04.2022 | 11:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2022 | 14:19

Zeytinyağının yarısını bir tavaya alıp piyazlık doğranmış soğan ve ikiye bölünmüş sarımsak ekleyip renkleri dönene dek kavurun. Üzerine ince kıyılmış taze soğan ve sivri biber katın. Birkaç dakika sonra küp doğranmış domates, kesme şeker, tuz ve karabiber ekleyin. Domates yumuşayana dek pişirip ocaktan alın. Üzerine kapari ve kıyılmış dereotu ilave edin. Kabakların orta kısımlarını bir bıçak yardımıyla oyun. Daha sonra kızdırılmış zeytinyağında yarı yarıya yumuşayana dek kızartın. Ilındıktan sonra geniş bir tencereye alın. İçlerine soğanlı harçtan koyun. Kalan zeytinyağını üzerine gezdirin. Tencereye 1 su bardağı sıcak su ilave edin. Tuz ve karabiber serpin. Kapağı kapalı olarak kabak yumuşayana kadar pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.