Ilık Kısır

Giriş Tarih ve Saati: 09.08.2010 | 12:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2013 | 11:22

İNCE bulguru bir kaseye alın ve üzerini biraz geçecek kadar kaynar su döküp ağzını kapatın. Diğer yanda bir tavada yemeklik doğranmış soğanı sıvıyağda kavurun. Salçayı ilave edip kavurmaya devam edin. Çekirdeği çıkarılmış ve ince kıyılmış sivri biber, kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ekleyip 1-2 defa çevirip ocağın altını kapatın. Bu malzemeyi ince bulgurun içine katın ve karıştırın. İnce kıyılmış taze soğan, maydanoz, sarmısak, nar ekşisi, limon suyu, tuz, karabiber ve kimyonu ilave edip bütün malzemeyi elinizle yoğurun. Servis tabağına alın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.