İç baklalı kereviz

Giriş Tarih ve Saati: 07.05.2020 | 07:58 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.05.2020 | 07:58

Kuru baklayı akşamdan ıslatın. Zeytinyağının yarısını tencereye alıp piyazlık doğranmış soğanı üzerine ekleyin ve yumuşayana kadar kavurun. Islattığınız baklayı süzüp tencereye ilave edin. Üzerine 2 su bardağı soğuk su ekleyin ve hafifçe yumuşayana kadar pişirin. Diğer taraftan kerevizleri soyup 1 cm kalınlığında halkalar halinde doğrayın ve ayrı bir tencereye dizin. Üzerine kalan zeytinyağı, 1 su bardağı ılık su, portakal ve limon suyunu gezdirin. Kapağı kapalı olarak kereviz yarı yarıya yumuşayana kadar pişirin. Üzerine suyuyla birlikte iç baklayı ekleyin. Tuzunu ayarlayın ve tenceredeki malzeme yumuşayana dek pişirin. Servis tabağına alın. Üzerine arzunuza göre limon suyu gezdirin. Dereotu ile süsleyin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.