MALZEMELER
250 gram hellim peyniri
2 adet kırmızı biber
1 kg kiraz domates
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1/2'şer çay kaşığı tuz ve karabiber
SÜSLEMEK İÇİN
3 dal taze fesleğen
Hellim peynirini dilimleyip yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı hafifçe kızartın. Kırmızı biberleri fırında veya ocağın üzerinde közleyip kabuklarını temizleyin ve irice doğrayın. 2 Kiraz domatesleri zeytinyağı, tuz, karabiber ve kırmızı biberle harmanlayın. Orta boy fırın kabına yerleştirip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında domatesler iyice yumuşayana dek pişirin. Fırın kabını çıkarıp, domateslerin aralarına hellim peynirlerini yerleştirin. Yeniden fırına verip önceden ısıtılmış 220 derece fırında 10 dakika pişirin. Üzerini fesleğen yaprakları ile süsleyip servis yapın.