Favalı Portakallı Enginar

Giriş Tarih ve Saati: 24.05.2019 | 11:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.05.2019 | 13:56

UN, limon suyu, portakal suyu, zeytinyağı, kesme şeker ve tuzu karıştırın. Enginarları tencereye yerleştirip unlu sosu üzerlerine gezdirin. Soğanın kabuklarını temizleyip ikiye bölün ve tencereye ilave edin. Enginarlar yumuşayana kadar pişirin ve servis tabağına alın. Fava için kıyılmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Bakla, kesme şeker, tuz ve su ilave edip, bakla yumuşayana dek pişirin. Varsa fazla suyunu süzüp blenderden geçirin. Enginarların üzerlerine pay edin ve portakal kabuğu ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.