Etli Enginar Kalbi

Giriş Tarih ve Saati: 01.02.2010 | 13:13 Güncelleme Tarih ve Saati: 03.07.2013 | 11:34

Tavaya aldığınız 2 çorba kaşığı tereyağında mantar, ince kıyılmış soğan, sivri biber ve ortadan ikiye böldüğünüz enginar kalbini soteleyin. Kremayı ilave edin ve karıştırın. Diğer tarafta eti küp doğranmış domatesle birlikte bir tavaya alın. Kendi suyunda karıştırarak pişirin ve enginar kalpli karışımın içine ekleyin. 1-2 kez çevirdikten sonra tavayı ocaktan alın. Ayıklanmış ve yıkanmış ıspanağı incecik kıyın. Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını bir tavaya alın ve ıspanağı bu yağda soteleyin. Un ve sütü ilave edip, ıspanak püre kıvamına gelene kadar pişirin. Orta büyüklükte bir güveç kabının içine ıspanak püresini yerleştirin. Üzerine etli enginar karışımını alın. En üste rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.