Erikli Sarma

Giriş Tarih ve Saati: 09.02.2011 | 12:38 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.02.2011 | 12:41

BUĞDAYI akşamdan ıslatıp yumuşayıncaya kadar haşlayın. Soğanları temizleyip piyazlık doğrayın. Zeytinyağını ısıtıp soğanı yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Naneyi temizleyip kıyın. Buğday, şeker ve limon suyunu ilave edip harmanlayın. Ocaktan alıp nane, karabiber ve tuz ilave edin. Dört- beş eriği ayırıp diğerlerini rendeleyin ve iç malzemesine ekleyin. Yaprakları haşlayıp süzün. Hazırladığınız malzeme ile sarıp tencereye yerleştirin. Üzerini geçecek kadar su ilave edin. Ayırdığınız erikleri üzerine yerleştirin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.