Enginarlı Zeytinli Crostini

Giriş Tarih ve Saati: 11.09.2018 | 16:16 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.09.2018 | 16:17

Enginarları yayvan bir tencereye yerleştirin. 3 çorba kaşığı zeytinyağı, su, 1 çorba kaşığı limon suyu ve tuz ilave edip kapağını kapatın ve enginarlar yumuşayana dek pişirin. Baget ekmeği dilimleyip, fırın tepsisine yerleştirin ve üzerilerine 3 çorba kaşığı zeytinyağını sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızartın. Enginarların suyunu süzüp püre haline getirmeden parçalı kalacak şekilde blenderden geçirin ve derin bir kaba alın. Çekirdekleri çıkarılmış zeytin, sarmısak, maydanoz ve kapariyi blenderden geçirip, enginarla karıştırın. Parmesan peyniri ilave edip harmanlayın. Ayrı bir yerde kalan zeytinyağı, kalan limon suyu, pul biber ve tuzu çırpın. Enginarlı harca ilave edip karıştırın. Ekmeklerin üzerilerine labne peyniri sürüp, enginarlı harcı pay ederek yayın ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.