Enginar Dolması

Giriş Tarih ve Saati: 28.05.2019 | 11:16 Güncelleme Tarih ve Saati: 28.05.2019 | 11:16

Doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Küp doğranmış mantar ekleyip 2 dakika daha soteleyin. Dolmalık fıstık ve yıkanıp suyu iyice süzülmüş pirinç ilave edip, ara vermeden 2 dakika karıştırın. Kuşüzümü, kıyılmış maydanoz, dereotu, tuz, karabiber ve dolma baharatı ekleyin. Ardından ocaktan alın ve su ilave edip demlenmeye bırakın. Enginarları yıkayıp içlerine limon suyu gezdirin. Pirinçli harcı enginarların içlerine pay edip geniş ve yayvan bir tencereye yerleştirin. Sos malzemesini iyice karıştırıp, enginarların üzerine gezdirin. Orta ateşte 30 dakika pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.