Dudey

Giriş Tarih ve Saati: 01.12.2010 | 10:31 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.12.2010 | 10:31

Bir tencereye 12 su bardağı su koyup, kaynatın. Su kaynayınca ayıklanıp yıkanmış ve irice doğranmış lahana, pazı ve fasulyeleri 10'ar dakika arayla ve sırasıyla kaynayan suya koyup, yarım saat haşlayın. Yeşil suyu süzün. Haşlanıp süzülmüş sebzeleri ayrı bir tencereye alıp, üzerine yıkanmış ve yuvarlak doğranmış patates dilimleri, sıvıyağ, tuz ve etsuyu tabletini koyun. Üzerini aşacak kadar su ilave edip, suyunu çekene dek, 45 dakika pişirin. Ocaktan alıp, yöreye ait tahtayla iyice dövün. Daha sonra dövülmüş sarmısak ve irice kıyılmış ceviz ilave edin. 5 dakika daha tahta ile dövdükten sonra kızgın tereyağı döküp, karıştırın. Servis tabağına alın. Üzerine eritilmiş pulbiberli tereyağını gezdirin. Ceviz ve kırmızı süs biberle birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.