Baharatlı Karnabahar Kızartması

Giriş Tarih ve Saati: 03.08.2010 | 11:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.07.2013 | 14:17

KARNABAHARI bütün olarak tuzlu suda haşlayıp süzün. Sıvıyağı geniş bir kaba alıp üzerine toz kırmızıbiber, muskat ve tuz ekleyin. Soğuyan karnabaharı çiçeklerine ayırın. Daha sonra her birinden 3-4 parça olacak şekilde çöp şişlere geçirin ve toz kırmızıbiberli karışıma bulayın. Sıvıyağda kızartıp servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.