Zeytinli Buğday Salatası

Ölmez ağacın şifalı meyvesi zeytin...

Giriş Tarih ve Saati: 08.05.2018 | 15:20 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 11:02

Zeytinin fazla tuzunu almak için ılık suda 5 dakika bekletin. Aynı işlemi 1-2 kez daha tekrarlayın ve süzüp kenara alın. Aşurelik buğdayı üzerini geçecek kadar suda yumuşayana dek haşlayın. Süzüp servis tabağına alın. Üzerine, zeytin ve kalan malzemeyi ilave edip harmanlayın. Sos için zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın. Tuz ve pul biberini ayarlayın. Salatanın üzerine gezdirip karıştırdıktan sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.