Vanilya Ve Badem Aromalı Kaselerde Meyve Salatası
Yumurta akını çırpıp, sıvı yağ, vanilya ve badem esansı ekleyin. Ayrı bir kapta un, mısır nişastası, tuz ve toz şekeri harmanlayıp, su ekleyin. Daha sonra yumurtalı karışıma ilave edip, akıcı kıvamlı bir karışım elde edin. Fırın tepsisini yağlı kağıtla kaplayın. Karışımın 1/4'ünü dökün. Tepsiyi elinizde sallayarak, karışımın dairesel şekilde yayılmasını sağlayın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında, üzeri hafif kızarana dek pişirin. Spatula ile tepsiden alın. Komposto kasesi büyüklüğündeki bir kaba, ters çevirip yerleştirin. Soğuyunca kaseden çıkarın. Tüm karışımı aynı şekilde hazırlayın. İçlerine doğranmış mevsim meyveleri yerleştirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.