Tayland Usulü Karides Salatası

Giriş Tarih ve Saati: 01.02.2010 | 11:56 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 14:50

Karidesi, tuz eklenmiş suda 10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp kabuklarını soyun ve bir kaseye alın. Diğer tarafta bir kasede taze soğan, arpacık soğan, küp doğranmış limon, sarımsak, pul biber ve zeytinyağını karıştırın. Bu karışıma karidesleri ekleyin. Balık sosu için ançuez, soya sosu, mayonez, limon suyu ve karabiberi karıştırın. Servis tabağının içine birkaç dal Akdeniz yeşilliği koyup karides salatasını üzerine yayın. Balık sosunu üzerine gezdirip, tatların birbirine geçmesi için buzdolabında yarım saat bekletin. Kiraz domatesle süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.