Tahinli Karnabahar Salatası

Giriş Tarih ve Saati: 21.06.2010 | 16:53 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 15:29

Kanabaharı çiçeklerine ayırın. Diri kalacak şekilde tuzlu suda haşlayın. Havuçları soyup haşlayın. Karnabaharı servis tabağına alın. Üzerine halka doğranmış havuçları ilave edin. Taze soğanı temizleyin. İrice doğrayıp 1 çorba kaşığı sıvıyağda sote edin ve karnabaharın üzerine gezdirin. Tahin,
kalan sıvıyağ, ince kıyılmış dereotu, dövülmüş sarmısak, limon suyu ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin. Kavrulmuş dolmalık fıstık serperek servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.