Piyaz

Giriş Tarih ve Saati: 15.01.2019 | 11:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.01.2019 | 17:04

Kurufasulyeyi akşamdan üzerini geçecek kadar suda bekletin. Ertesi gün suyunu süzüp yeniden su ekleyin ve yumuşayana dek haşlayın. Suyunu süzüp geniş bir kaba alın. Yumurtaları katı olacak şekilde haşlayın. Kabuklarını soyup 4'e bölün. Haşlanmış kurufasulyenin üzerine ikiye bölünmüş kiraz domates, kıyılmış taze soğan, maydanoz ve dereotu ekleyin. Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu küçük bir kapta karıştırın. Yarısını karışımın üzerine gezdirip harmanlayın. Servis tabağına alıp üzerine yumurta dilimlerini yerleştirin. Kalan zeytinyağı karışımını gezdirin. Pulbiber serperek servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.