Peynir ve ceviz dolgulu kırmızı biber tarifi

Giriş Tarih ve Saati: 20.09.2019 | 12:42 Güncelleme Tarih ve Saati: 20.09.2019 | 14:11

Kırmızı biberleri temizleyip tuz eklediğiniz suda diri kalacak şekilde haşlayın. Sudan alıp soğutun. Daha sonra üst kısmını çapraz şekilde kesin. Diğer taraftan loru bir kaba alıp üzerine ceviz, kıyılmış dereotu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Hazırladığınız harcı biberlerin içine paylaştırın. Üzerine çekilmiş ceviz serpin. Nar ekşisi gezdirin ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.