Kuşkonmazlı Humus

Giriş Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 16:08 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 16:09

Bir gece önceden suda bekletilmiş nohudu, karbonat ilavesi ile düdüklü tencerede 20-25 dakika haşlayın. Haşladığınız nohudu kabuklarından ayırın. Derin bir tencereye su koyup kuşkonmazları hafifçe yumuşayana dek haşlayın. Haşlanan kuşkonmazları soğuk su dolu bir kaba alın. Mutfak robotuna nohut, kuşkonmaz ve suyu koyup pürüzsüz bir kıvam alıncaya değin çekin. Tahin, zeytinyağı, limon suyu, sarmısak, tuz ve kimyon ekleyerek bir-iki kere daha çekin. Hazırladığınız karışımı servis tabağına alın ve yayın. 3 Sos tavasına alıp kızdırdığınız zeytinyağına toz kırmızıbiber ekleyerek hafifçe kavurun. Ateşten indirin ve humusun üzerine gezdirin. Haşlanmış nohut ve kuşkonmaz ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.