Kurufasulye Salatası

Giriş Tarih ve Saati: 08.02.2017 | 16:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 10:18

Fasulyeyi bir gece öncesinden ıslatın ve ertesi gün yumuşayana kadar haşlayıp, süzün. Soğuduktan sonra servis tabağına alın. Piyazlık doğranmış soğan, kıyılmış turşu, maydanoz ve naneyi ekleyin.

Sos için bir kapta karıştırdığınız sarmısak, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu salataya gezdirin. Tatların birbirine geçmesi için tüm malzemeyi karıştırın ve yarım saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.