Kırmızı Lahana Salatası

Giriş Tarih ve Saati: 16.04.2013 | 16:20 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.05.2018 | 10:37

Lahanayı kıyın ve bol suyla yıkayın. Zeytinyağını tencereye alın ve süzülmüş lahanayı ilave edin. Tuzunu ayarlayın ve kısık ateşte, arada bir karıştırarak yumuşamasını sağlayın. İçine bulguru katıp, ocaktan alın. Şişmesi için tencerenin ağzını kapatıp, yarım saat bekletin. Kapağını açıp, soğutun ve servis tabağına alın. Yoğurdu dövülmüş sarımsakla karıştırıp, lahanaya katın. Karıştırarak, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.