Karnabahar ve Kereviz Salatası

Giriş Tarih ve Saati: 26.08.2013 | 16:49 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.05.2018 | 10:11

Karnabaharı ciceklerine ayırın. Kerevizi temizleyip kuşbaşı şeklinde doğrayın. Karnabahar ve kerevizi, sut ve tuz eklediğiniz sıcak suda 4 dakika haşlayınğ Suzgece alıp suzun. Sos icin eriklerin cekirdeklerini cıkarıp dilimleyin. Arpacık soğanları, dilimlenmiş erikler ve sirkeyle 2-3 dakika soteleyin. Mikserden gecirip koyu kıvamda bir sos elde edin. Elmayı dilimleyip yarım limonlu suda 5 dakika bekletin. Sıvıyağı tavaya alıp kızdırın. Elma dilimlerini yağda cevirip kenara alınğ Aynı yağda karnabaharları kızartıp elmaların uzerine alın. Soğanı halka halka kesip pulbibere bulayın. Aynı yağda soğan halkalarını da kızartın. Soğan halkalarını kağıt pecete uzerinde bekleterek fazla yağını alın. Marul yapraklarını servis tabağına yerleştirin. Elma, karnabahar ve soğan halkalarını yeşilliklerin uzerine yerleştirin. Limon suyunu tuzla karıştırıp salatanın uzerine gezdirin. En uste erik sosu gezdirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.