Hindistan Cevizli Salata

Giriş Tarih ve Saati: 01.07.2010 | 16:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 11:36

Pirinci yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Ayıklanmış ve verev doğranmış taze fasulyeyi 10 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten sonra zeytinyağında hafif kavurun. Üzerine jülyen doğranmış kırmızı biberi ekleyin. 1-2 dakika daha kavurduktan sonra haşlanmış pirinç, mısır ve hindistancevizini katın. Tuzunu ayarlayın. Tüm malzemeyi karıştırın ve servis tabağına alın. Üzerine hindistancevizi serpin. Dilim hindistancevizi ve nane yaprağı ile süsleyerek servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.