Hardallı Elmalı Kereviz Salatası

Kerevizi bir de böyle deneyin

Giriş Tarih ve Saati: 23.01.2017 | 16:55 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 10:18

Öncelikle sos malzemesini bir kaseye koyup iyice çırpın ve kenara alın. Kereviz ve havucu soyduktan sonra rendenin geniş tarafı ile rendeleyin ve kararmasını önlemek için bekletmeden sosla karıştırın.Elmayı da kabuklarıyla birlikte rendeleyip, hemen karışıma ekleyin. Bu şekilde buzdolabında yarım saat bekletin. Çıkarıp karıştırın ve servis tabaklarına payedin. Üzerine fındık ve hardal tohumu serpin. Elma dilimleri ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.