Hardal Tohumu Filizli Pancar Salatası

Giriş Tarih ve Saati: 25.03.2011 | 12:04 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.05.2018 | 11:48

Pancarları iyice temizleyerek yıkayın. Kabuklarını soymadan, bir tencerede yumuşayana dek pişirin. Pişen pancarlar soğuduğu zaman, kabuklarını soyun ve istediğiniz şekilde dilimleyin. Ayrı bir tencerede suyu kaynatın. Fasulyeleri kaynayan suya atarak, biraz diri kalacak şekilde haşlayın. 5 dakika yeterli olacaktır. Bu arada, haşladığınız malzemenin yeşil rengini korumasını istiyorsanız, kaynayan suya bir fiske karbonat ilave edin. Pişen fasulyeleri de süzerek başka bir kaba aktarın. Fasulye soğurken, siz salatanın sosunu hazırlayın. Sirke, sarımsak, kapari, zeytinyağı, deniz tuzu ve karabiberi iyice karıştırın. Fasulyeleri ve pancar dilimlerini servis tabağına aktarın. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirin. Keçi peyniri ve hardal tohumu filizleri ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.