Fındıklı Kabak Salatası

Giriş Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 11:31 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 11:32

Fındıkları pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine alıp, önceden ısıtılmış 150 derece fırında hafif renk alana dek pişirin. Ardından soğutun ve kabaca kıyın. Kabakları soymadan verev dilimleyin ve 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile karıştırın. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Mangalda veya ızgara tavada, üzerine ızgara çizgisi çıkacak şekilde ancak çok da yumuşatmadan önlü arkalı pişirin. Servis tabağına alıp, üzerine balzamik sirke gezdirin. Soğuyunca kalan zeytinyağını gezdirip, fesleğen, reyhan ve fındığı serpiştirin. Parmesan serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.