Deniz Mahsullü Salata

Giriş Tarih ve Saati: 06.11.2012 | 10:27 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.05.2018 | 12:30

Ahtapot bacağı, karides ve kalamarı ayrı ayrı haşlayın. Kabuğu açılmamış kum midyelerini, kumunun gitmesi için 5-10 dakika suda bekletin. Daha sonra suyunu süzün ve haşlayın. Limonun kabuğunu sebze soyacağı ile ince uzun şeritler olacak şekilde soyun. Suyunu sıkıp derin bir kaba alın. İçine zeytinyağı ve tuz ilave edip karıştırın. Bütün deniz ürünlerini bu sosun içinde yarım saat marine edin. Roka ve terenin yapraklarını ayıklayıp yıkayın. Akdeniz yeşilliğini de yıkadıktan sonra, tüm sebzeleri süzün ve servis tabağına karışık şekilde yerleştirin. Halka doğranmış havuç ve limon dilimlerini de kattıktan sonra üzerine sosta beklettiğiniz deniz ürünlerini sosuyla birlikte ekleyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.