Çiraşi-Zushi

Giriş Tarih ve Saati: 30.07.2010 | 16:03 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 14:05

Pirinci, 3 bardaktan biraz fazla su ile 15 dakika kadar haşlayın. Sirkelerle, tuz ve tozşekeri sos haline getirin. Salatalıkları kabukları ile birlikte, ince olmayacak şekilde rendeleyin. Tuz serperek suyunun çıkması için hafifçe ovun. Fasulye ve havucu verev keserek haşlayın. Susamı tavada kavurun. Pirinç haşlanınca sosu, salatalıkları, susamı ekleyin ve harmanlayın. Krep malzemesini çırpıp, çorba kaşığı ile küçük bir yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin. Şerit halinde kesin. Sonra şeritleri de dilerseniz verev olarak bir daha kesip hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Son olarak pilavı tabağa koyup şerit krepleri, fasulye ve havuçları ekleyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.