Beyin Salatası

Giriş Tarih ve Saati: 13.07.2010 | 14:55 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2018 | 17:41

Beyinleri iyice yıkayın ve üst zarlarını temizledikten sonra bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su, 6 dal maydanoz, limon ve tuz ekleyin. Yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzün ve servis tabağına alıp soğutun. Soğanı yarım ay şeklinde doğrayın. Göbek marul ve kalan maydanozu ince kıyın. Soğanla karıştırıp salataya ekleyin Sos için, zeytinyağı, limon suyu, sirke, kimyon ve tuzu bir kasede karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin. Soğan ve limon dilimi ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.