Ahududu Sirkeli Salata

Giriş Tarih ve Saati: 04.04.2011 | 12:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.05.2018 | 10:20

Roka yapraklarını, menekşe yapraklarını, frenk maydanozu, kişniş, karga soğanı, fesleğen, reyhan, nane ve maydanozu yıkayın. Suları süzüldükten sonra kurulayın. Yapraklarına ayırıp geniş bir kapta harmanladıktan sonra servis tabağına aktarın. Üzerine iri doğranmış kırmızı turpları ve papatyaları serpin. Küçük bir kapta ahududu sirkesi ve zeytinyağını karıştırıp salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.