Şehriyeli Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 18.09.2018 | 17:24 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.09.2018 | 17:24

Pirinci bir kaba alıp bol tuzlu ılık su ile ıslatın ve 30 dakika dinlendirin. Daha sonra iyice yıkayıp, suyunu süzün. Şehriyeyi tereyağı ile birlikte rengi dönene dek karıştırarak kavurun. Su, et suyu ve tuz ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca pirinci ilave edip tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alıp, üzerine kağıt havlu kapatarak 10 dakika dinlendirin. Ilık olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.