Midyeli Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 28.07.2010 | 15:12 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.01.2014 | 16:49

İÇ midyelerin iplikçiklerini temizleyip yıkayın. Zeytinyağımı tencereye alın. ince kıyılmış soğanı ekleyin. Pembeleşmeden kavurun. Kabuğu soyulup, çekirdekleri çıkarılmış ve fındık iriliğinde doğranmış domatesleri ekleyin. Bir-iki karıştırın. Temizlenmiş midyeleri de tencereye atın. Bir-iki defa karıştırın 4 su bardağı su ekleyin. Tuz, karabiber ilave edin. Su kaynay›nca, ısıtılmış pirinci koyun. Pilavı pişirin. Dinlendirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.