Midyeli Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 30.07.2010 | 17:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 12:03

Soğanları piyazlık doğradıktan sonra tencereye alın. Yarım çay bardağı zeytinyağında, hafif ateşte pembeleştirin. Daha sonra yıkadığınız pirinci ve suyu ilave edin. Midye içlerini çıkartıp iyice yıkadıktan sonra tencereye ekleyin. Pirinç şişmeye başladığında midye kabuklarını ilave edin. Tahta kaşık yardımıyla pirincin kabukların içine girmesini sağlayın. Sonra ince kıyılmış naneyi, maydanozu, dereotunu, tuzu, karabiberi, kuş üzümünü ve dolmalık fıstığı da ekleyerek pirinç yumuşayıncaya kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.