Mercimekli Bulgur Pilavı

Giriş Tarih ve Saati: 01.03.2010 | 15:55 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 15:20

Mercimeği haşlayıp suyunu süzüp kenara alın. Tereyağını erip sarımsakları kavurun. Üzerine yıkanmış ve suyu süzülmüş bulguru ekleyin. Bir iki çevirip mercimeği ekleyin. Suyunu ilave edip naneyi ve tuzu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp bulgur suyunu çekene kadar pişirin. 10 dakika dinlendirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.