Mercimekli Bulgur Pilavı

Giriş Tarih ve Saati: 27.09.2012 | 14:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 14:58

Mercimeği tencereye alın ve üzerine 3 su bardağı sıcak su ekleyin. Yağı tavaya alıp eritin. Kıyılmış soğanı ilave edip 5 dakika kadar kavurun. Mercimeğin suyu kaynamaya başlayınca bulgur ve tuzu ekleyin. Suyunu çekene kadar pişirin ve tencereyi ocaktan alın. İçine yağda kavurduğunuz soğanı ilave edip karıştırın. 15 dakika demlendikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.